Ağu

9. Sınıf öğrenci kayıtları e-okul sistemine otomatik olarak aktarılmaktadır.Ancak 9. sınıf öğrencilerimizin Veli iletişim bilgileri, seçmeli ders seçim işlemleri gibi konuları tamamlamak için 14.08.2017 tarihinden itibaren uygun zaman dilimi içinde velilerimizin öğrencileri ile birlikte okulumuza bekliyoruz.

Haz

2016-2017 DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YAZ DÖNEMİNE AİT DERS PROGRAMI VE SINIF LİSTELERİ EKTEDİR.3 TEMMUZ 2017 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK OLAN KURSLARIMIZA KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN GELMESİ ÖNEMLE DUYURULUR.

Haz

2016-2017 eğitim öğretim yılı yaz dönemi kurs başvuruları 19-25 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.26 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında yapılan başvurulara göre sınıflar oluşturulup 3 temmuz- 27 Ağustos tarihleri arasında ise kurs verilecektir.Kurslara başvuracak öğrencilerimizin 25 Haziran tarihine kadar mutlaka EBA üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.