Ekm

Okulumuz öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, Çevre, Yeşil ve Hayvanları Koruma Kulübümüzün danışman öğretmeni Nur Şekerci ile birlikte, Bornova Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ekm

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul  toplantısı 20 Ekim 2019 Pazar  günü saat 11.00'da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış, yoklama, toplantı katılım cetvelinin imzalatılması

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3.Okul Müdürünün Genel Kurul açılış konuşması

4. Divan Başkanı ve 1 katip seçilmesi (veliler arasından, açık oyla, oy çoğunluğuna dayalı olarak el kaldırma şeklinde gerçekleşecektir)

5. Kurul yazmanının belirlenmesi.

6. Divan Başkanının konuşması ve gündem maddelerinin okunması. Oy çokluğu ile talep olması halinde; toplantı gündeminden çıkarılacak, eklenecek veya değiştirilecek hususların belirlenmesi.

7. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

8. Denetleme Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi

9. Denetleme Kurulu Seçimi ( 1 asil, 1 yedek üye)

10. Yönetim Kurulu Seçimi ( Veliler arasından seçilecek 5 asil, 5 yedek üye)

11. Dilek ve temenniler.

12. Kapanış.

Eyl

Okulumuzda 05/06 Eylül tarihlerinde 166 veli ve öğrencilerimizin katılımıyla okula uyum çalışmaları gerçekleştirildi. Aramıza yeni katılan 9. sınıf öğrencilerimizin okulumuzla ilgili soruları, eğitim öğretim yılı başlamadan ilgili müdür yardımcısı ve rehber öğretmenlerimiz tarafından cevaplanarak okulumuz tanıtıldı.

Eyl

Okulumuz Almanca öğretmenleri  Kirsten Ettrich ÖRTEL ve Zeynep KIZILTAŞ önderliğinde ve Deutsche Türkische Jugendbrücke sponsorluğunda  yapılan IGS-BAL  öğrenci değişim programımız 19-27 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye'deki ve Almanya'daki öğretmenlerinin de yardımıyla Almanya'nın Lüneburg şehrindeki  IGS (Integrierte Gesamtschule Lüneburg) okulundaki 13 öğrenciyle ilgi ve yetenekleri göz önünde bulundurularak eşleştirilen 13 öğrencimiz 19 Haziran 2019 tarihinde Almanya'ya vardılar ve ilerleyen günlerde unutulmaz anılara imza attılar.

Ağu

2019 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ EKTEDİR.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER;BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

OKUL YÖNETİMİ

Ağu

10-17 Ağustos tarihlerinde, 20 ülkeden 60 takımın katılımı ile Polonya'nın Wroclaw şehrinde gerçekleşen Avrupa Genç Frizbi Şampiyonası'nda yer alan ve çoğunluğunu Türkiye'nin ilk lise takımı BALtimate oyuncularının oluşturduğu U20 takımımız, karma kategoride Oyunun Ruhu Ödülü'nü kazanarak bizlere büyük bir gurur yaşattı.

Ağu

OKULUMUZ YKS SONUÇLARI İLE YİNE BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR. İLK 100 İÇERİSİNDE 2, İLK 1000 İÇERİSİNDE 18, İLK 10 BİNDE İSE 118 ÖĞRENCİMİZ YER ALMIŞTIR.BU BAŞARILI SONUÇLARI GÖSTEREN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAR; BAŞARIDA BÜYÜK EMEĞİ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZ VE 12.SINIF SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI ÖMER TÜRKER'E TEŞEKKÜR EDERİZ.