Kas

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ben Öğretmen Olsaydım" konulu yarışmada okulumuz 9-F sınıfı öğrencisi Egemen SAKLAVCI "öykü" dalında ilçe birincisi olurken aynı yarışmada "afiş" dalında 9-A sınıfı öğrencisi Şirin Nilgün DEMİR  ilçe üçüncüsü olmuştur. Bornova Kolejinde düzenlenen törende öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

28.11.2019 Perşembe günü, saat 15.15'te, sınıflarımızda yapılacak olan veli toplantımıza tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

Ara

15.12.2016 Tarihinde Bornova Kaymakamımız Sn Mustafa GÜNDOĞAN bey,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Kadir KADIOĞLU ile birlikte okulumuz ziyaretleriniden okul aile birliğimiz ve velilerimiz ile bir araya gelerek okulun eğitim-öğretimi vb konuları hakkında bilgi aldılar.