KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI

Kütüphanecilik Haftası çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bornova Anadolu Lisesi mezunu yazar Mehmet Coral davet edildi. “Hayata Geçiş Kapısı BAL” başlıklı sohbetiyle öğrencilerimizle kütüphanemizde bir araya geldi. Konuk yazarımız, İzmir’in köklü okullarından olan Bornova Anadolu Lisesi geleneğine bağlı olarak abi-kardeş anlayışına vurgu yaparak öğrencilerimizle samimibir sohbet gerçekleştirdi.

Yapılan sohbet sonrasında öğrencileriz arasında yapılan “Kitap Kabuğu” yarışmasında derece alan öğrencilerimize ödülleri verildi. 10-F sınıfından Elif Özçınar birincilik, 10-H sınıfından Hatice Kara ikincilik, 10-A sınıfından Ceren Derdiyok üçüncülükle ödüllendirildi.

3 Nisan Cuma günü 8. ders saatinde okul çalışanlarının, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kitap okuma saati yapılmıştır.

ktphn

kktphnktphnktphnktphn