Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Okul Standartlarının Yaygınlaştırılması Projesi Türkiye Genelinde Değerlendirme ve İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısında okulumuz 3 dalda ödüle layık görülmüştür.

Bornova Anadolu Lisesi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılında UNİCEF - Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla gerçekleştirilen Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Okul Standartlarının Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında yıl boyunca yürütülen tüm çalışmalarıyla “Teşekkür Belgesi” alırken, Türkiye genelinde seçilen iyi uygulama örnekleri içinde 3 ayrı kategoride ödül almaya hak kazanmıştır. Tarih öğretmeni Nurhan B. YAKA danışmanlığında öğrencilerimizin kendilerinin yazıp sahneledikleri müzikal oyun ve “Beş Kadın” isimli tiyatro oyunuyla “Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler” kategorisinde, Felsefe öğretmeni Meltem ÖZ KILINÇ danışmanlığında “Eğitim Durumunun Toplumsal Cinsiyet Algısı Üzerindeki Etkisi” konulu TÜBİTAK 4006 araştırmasıyla “Bilimsel Çalışmalar” kategorisinde, okulda sınıflarda yapılan farkındalığı artırmaya yönelik çalışmalarla “Sınıf Çalışmaları” kategorisinde ödüllendirilmiştir.

08-10-201808-10-201808-10-201808-10-201808-10-2018

Yayın: 08.10.2018 - Güncelleme: 08.10.2018 10:46 - Görüntülenme: 279