Genç Pozitif Liderler Projesi Eğitimi

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen "Genç Pozitif Liderler Projesi"ne dahil olan öğrencilerimiz proje eğitimine katıldılar.

Proje, yüksek potansiyelli öğrencilerin pozitif liderlik yeteneklerinin geliştirilmesi için oluşturulmuştur. 100 üniversite öğrencisini 100 lise öğrencisiyle buluşturacak projenin eğitimine; danışman öğretmenleri Seda Aday ile katılan öğrencilerimiz, pozitif liderlik eğitimini tamamladı.

BAL'87 mezunlarından Eğitim Koçu Elin Erciyes Edipoğlu tarafından verilen eğitim, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi. Boğaziçi Üniversitesinden mezun olduktan sonra ulusal ve uluslararası kurumlarda çalışan Edipoğlu, verdiği eğitim boyunca pozitif liderlik becerilerinin önemini örneklerle açıkladı.

Proje; ortaöğretim öğrencilerinin üniversiteye yerleşmeleri halinde onlara "Erasmus Öğrenci Değişim Programı" ve "Jean Monet Bursu" başvurularında avantaj sağlayacak.

Yayın: 27.10.2019 - Güncelleme: 27.10.2019 23:56 - Görüntülenme: 134